Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végigjátszás

2010.06.30

GTA Vice City Végigjátszás

The Party ($100): Első dolgunk egy normális ruhát keríteni, amit a térképen jelölt helyről szerezhetünk. Ha ezzel megvagyunk, menjünk a dokkokhoz, ahol álljunk meg a lila körben. Ezután látunk egy szép hosszú videót, amiből megismerjük Vice City alvilágát. A videó után lopjunk egy járművet, várjuk meg míg beszáll Mercedes, majd hajtsunk a sztriptíz klubba, ami a térképen van.

Back Alley Brawl ($200): Ez se lesz nehéz, először menjünk a Malibu klubba, majd onnan a megjelölt helyre, ahol üssük le a csávót. Ha kész, vegyük kölcsön a telcsijét. Ezután megjelenik egy új arc, aki szövetséget ajánl. Miután megjelennek a megölt csávó spanjai, mi el is fogadjuk ezt. Kövessük a havert egész a kocsijáig, majd azzal egész a fegyóboltig tépjünk. Itt megtanuljuk, hogyan is kell fegyót venni, majd a tutorial után húzzunk vissza a szállodába.

Jury Fury ($400): Amikor kilépünk a házból, az utcán elcsapnak egy ürgét, és így ott figyel egy kalapács utána. Ezt vegyük fel, majd menjünk délre, a megjelölt ponthoz. A nyíllal jelölt arcot üssük meg (ne öljük meg!!!), aki erre beszáll a kocsijába és elhajt. Azaz csak elhajtana, de jön egy teherautó, és elállja az útját. Nosza, álljunk neki mi is lenullázni a kocsit. Ezt az imént szerzett kalapáccsal érdemes véghezvinni. Jó poén szeparálni az összes ajtót, motorháztetőt…, de az is elég, ha csak egy helyen ütjük. A lényeg az, hogyha a csávó elszalad, akkor menjünk a másik ponthoz, és ismételjük meg az előbbi autóbontást.

Riot (1000$): Most is először át kell öltözni, ám most munkásszerkót kapunk. Ha megvagyunk, menjünk a térképen jelölt telephelyre, ahol látunk egy rakás csápoló arcot. Ezekből kell lecsapni négyet ahhoz, hogy egy jó kis tömegbunyó keletkezzen, és az őrök kijöjjenek bentről. Ha nyitva a kapu, akkor menjünk be, és kapjuk szét a három teherautót. Érdemes a hordókat szétlőni először, így kevesebb dolgunk marad.

Treachorus swine (250$): Colonel kiszúrt egy spiclit, akit nekünk kell jobb létre téríteni. Büntetőeszköznek kapunk egy láncfűrészt, aminek igen kellemes tulajdonságai vannak. Szóval kavarjunk a megadott helyre, és ott menjünk be a házba. Mikor a tag menekülőre fogja ne hagyjuk meglépni, és kövessük. Ha elég közel vagyunk, próbáljuk ki, hogy van-e elég benzin a fűrészbenJ. Ezután sajna kapunk két rendőrcsillagot, amivel nem tudunk mit kezdeni. Ezért szálljunk be egy kocsiba, és húzzunk a megadott helyre, ahol megtanítanak arra, hogy hogyan rázzuk le a zsarukat.

Mall shootout (500$): Most egy francia technikustól kell elkérni egy fontos chipet. Húzzunk hát a bevásárlóközpontba, ahol az első emeleten megtaláljuk a srácot. A meghitt beszélgetést ugyan kommandósok zavarják meg, de ez ne zavarjon minket. Mi csak kapjuk el a menekülő franciát, és vegyük el tőle chipet. Egyszerű, ha egy nagyobb kocsival nekimegyünk a motorjának, majd áthajtunk rajta párszor…

Guardian angels (1000$): Colonel egyik haverjának kellene segíteni, hogy egy tranzakció rendben bonyolódjon le. Menjünk a parkolóházba, ahol vegyük fel a géppuskát. Ezután megjelenik ismét a feka srác, ám most be is mutatkozik: Lance a neve. A fehér Infernussal menjünk a biznisz helyszínére, ahol foglaljuk el az állásunkat a tetőn (guggoljunk le a C betűvel). Egy ideig rendben is megy az egész, ám megjelennek a haitiak, és elkezdenek lövöldözni. Utánozzuk őket, és kezdjünk el mi is, csak mi a lilapólósokat szórjuk. Ha kifeküdt mind, akkor ne örüljünk, mert jönnek megint. Vigyázunk Diazra, és Lance-ra, nehogy megboruljanak. Egy pár kocsinyi haiti után jön két motoros, és elviszik a zsét. Szerencsére az egyiket kilövik, így az ő motorjával tudnánk követni a másik tolvajt. Ám egyszerűbb egy kocsival üldözni, mert így könnyebb a tolvaj kicsinálása… Ha megvan a táska, vigyük vissza azt Diaz-nak, örülni fog neki.

Sir, Yes Sir! (2000$): Most tankot fogunk lopni, ám nem kell megijedni, ez sem túl nehéz, csak ésszel kell csinálni. De csak szép sorjában: először menjünk el a konvojhoz, amit a térkép jelöl. Itt nézzük jól meg, hogy honnan is kéne elkötni a kicsikét: két katonai terepjáró, 8 gyalogos katona és két teherautónyi katona, mind M4-es géppuskával! Esélyünk sincs, darabokra szednek, még mielőtt a tankhoz érhetnénk. Megoldás: kövessük szép lassan a konvojt, és így észrevesszük, hogy a fagyigyár után az egész megáll (asszem fánké szalad az egyik). Ezt a pillanatot használjuk ki, és szálljunk be a tankba. Lesz is nagy sírás-rívás, meg három csillag. Ez utóbbival ne törődjünk, inkább húzzunk el minél előbb (a tank golyóálló, és a hozzáérő kocsik felrobbannak, szóval hajrá), és parkoljunk le a megadott garázsban. Annál is inkább, mert a tankba egy időzített detonátor lapul.

All Hands On Decks! (5000$): Cortez uccsó küldije, ahol a hajót kell megvédeni a franciáktól. Fontos, hogy legyen sok (és erős) fegyverünk, valamint a „Phnom Penh '86” küldetésből is kellene maradnia legalább 60 tölténynek a gépágyúban. Szóval ott vagyunk a hajón, és a franciák meg kis csónakokkal, és hajókkal jönnek (eleinte). Ezeket a Krugerrel szedjük le. Amikor a híd alatt elállják az utat, szépen sorrendben lőjük azokat is szét. Most jön a neheze, ugyanis helikopterekkel jönnek, és azokról ugrálnak le. Még ezeket is a Krugerrel szórjuk, a gépágyút csak a vadászhelikopternél vegyük elő, hogy minél hamarabb leszedjük azt. Ha kész, akkor Cortez megköszöni azt, amit érte tettünk, ránk bízza Mercedest, majd elhajózik.

Four Iron (500$): A Dallasból szabadultJ Avery elsőre azzal bíz meg minket, hogy egy golfozó tagot likvidáljunk. Először ismét menjünk átöltözni, majd a golfszerkóban menjünk a golfpályához. A bejáratnál az összes fegyót kint kell hagynunk, de bent kapunk egy golfütőt, fenyítőeszköz gyanánt. Húzzunk a térképen jelölt ponthoz, ahol először a külön parkoló golfkocsit püföljük meg jól (csak füstöljön, szép feketét). Ha ez kész, akkor menjünk oda az emberhez, aki menekülőre fogja, és beszáll az előbb péppévert kocsiba. Lopjunk mi is egy verdát magunknak, és kezdjük el lökdösni a menekülő arcot. Hamar felrobban, mivel már előre dolgoztunk…

Demolition man (1000$): Na ez az egyik legszívatósabb misszió az egész játékban, a fórumokon is csak ezt lehet olvasni, hogy ez mekkora egy… Szóval egy távirányítású helikopterrel kell 4 köteg dinamitot vinni egy épülő ház különböző pontjaira, így aláaknázni azt. Miután beszálltunk a TOPFUN furgonba, megkapjuk a kis vacak irányítását. Hál’ Istennek az időlimit nem kapcsol be egyből, így annyi időnk van az irányítás kiismerésére, amennyit csak rászánunk. Vegyük komolyan, mert nem szórakozik a progi! Ha már pengének hisszük magunkat, akkor kapjunk fel egy köteg dinamitot, és hajrá! Dogunkat nehezíti az időlimit (szerintem bőven elég a feladathoz), és a barátságtalan emberek. Ezekből két fajta van: kalapáccsal hadonászó munkás, és pisztollyal lövöldöző biztonsági őr. Mi ne tegyünk különbséget közöttük, az összest daráljuk be a helikopter rotorjával. Ne csodálkozzunk, ha elsőre nem megy, és ne törjük szét a klaviatúrát, ha 15-ödszörre se…

Two bit hit (2500$): Ez is már a keményebb melókhoz tartozik. Most a haitiak vezérét kell kinyírni, de ez a kubaiakra kell kenni (bizonyára ismerős ez a küldi a GTA3-ból, de a hasonlóságot az okozza, hogy Donald Love, aki a 3-ban ezt a melót adja, most még, mint tanonc sasol, és tanul a tapasztalt Avery-től). Először dzsaljunk a megjelölt ruhaboltba, ahol öltözzünk át, majd menjünk a pizzéria mellé. Ajánlott ide is kemény fegyót vinni, és a pizzéria háta mögött menni, mert így közelebb kerülünk a főnökhöz, akit kezdjünk is lőni, mihelyst meglátjuk. Ha kifeküdt, rohanjunk el a fenébe, és minél gyorsabban kerüljünk ki Little Haiti-ból.

The Chase (1000$): A kissé idegbeteg Diazt mostanában egy tag lopkodja, ezért követnünk kell, és ki kell deríteni, hogy hol van a zsé. Menjünk hát a csávó házához, ahol sasoljunk be az ablakon. Nincs bent, de nem kell kétségbe esni, hogy lelépett, ugyanis a hátunk mögött van, és ahogy meglát minket, a tető felé kezd menekülni. Kövessük hát, egészen addig, amíg le nem ugrik a tetőről, és el nem húz (a tetőn vigyázzunk a tűznél, és a két falécnél). Ekkor se hagyjuk nyugodni, és a robogóval kövessük. Lőni fog ránk, de semmiképp se viszonozzuk ezt a kedvességet, mert akkor nem tudjuk meg, hogy hol is van a zsé. Amúgy egészen Prawn Island-ig menekül, ahol beszalad egy romos házba. Ezután már át tudunk menni a város másik részére is.

Phnom Penh '86 (2000$): A már említett misszió során lecsapunk az iménti tolvajra, és visszaszerezzük a főnökünk pénzét. A feladat során ismét Lance segítségét élvezzük, hiszen ő fogja irányítani a helikoptert, mi meg az oldalából egy gépágyúval szórjuk a népet. Ha a szigeten vagyunk, lőjünk szét mindenkit, akit meglátunk, ne kegyelmezzünk senkinek. Miután kitett minket Lance, sétáljunk be a házba, szedjünk szét mindenkit (spóroljunk a skulókkal! Elég mindenkibe egy, max. 2 golyó!), és a tetőn vegyük fel a táskát, amiért jöttünk. The

Fastest Boat (400$): Diaznak kell egy gyors csónak, amit a kikötőnél találunk. Ám azt elfelejtette mondani, hogy a tulajdonosok ezt nem igazán szeretnék, és így elég kemény ellenállásba fogunk ütközni. A lövöldöző csávókkal ne törődjünk, inkább rohanjunk be a raktárba, ahol a 3 szerelő kinyírása után menjünk a konzolhoz, amivel a csónakot vízre bocsáthatjuk. Ha kész, akkor még mindig ne érdekeljen az a „pár” lövöldöző tag, ehelyett szálljunk be a csónakba, és ügyet sem vetve a 3-as riadóra, evezzünk a villához. Supply &

Demand (1000$): Most az imént bórt csónakkal fogunk versenyezni: négy másik ladikot legyőzve kell elérni egy hajót. Már megint találkozunk Lance-szal (ez már kezd állandósulni), és most is nagy szükségünk lesz a segítségére. Két út van: követjük a többieket, akik szétlőnek minket, és amúgy is egy szűk részen kell kanyarogni a nehezen irányítható csónakkal; vagy induláskor vegyünk egy hátraarcot, és egy sokkal könnyebb útvonalon megyünk lövöldöző ellenség nélkül. Asszem a választás nem kérdéses, csak arra vigyázzunk, hogy a golfklubnál, a második kis átjárónál menjünk. Ha sikeresen elértünk, a visszaúton helyet cserélünk a haverral, és mi fogunk lövöldözni. Szerencsére Lance mindig szól előre, hogy honnan várható támadás: a hátsó részt alapból látjuk, a helikoptereknél, a mólónál, és akkor, amikor elől vannak, szól előre.

Rub Out (5000$): Diaz számára befellegzett, ugyanis Lance bosszút esküdött (lásd később). Mi haverok leszünk, és segítünk ebben. A melóhoz kapunk egy csinos géppuskát, amivel mindenkit le kell szedni, aki mozog. A helyszín természetesen a szép nagy villa, végre mi is bemehetünk. A főbejárat zárva van, ezért hátul megyünk. Amikor a labirintusban vagyunk, kövessük Lance-t, ő tudja, hogy merre kell menni. Miután bent vagyunk, rohanjunk végig a folyosókon, és bejutunk a ház belsejébe. A lépcsőkön menjünk fel az első emeletre, és amikor kiérünk az előcsarnok fölötti részre, lőjünk le mindenkit. Mihelyst meglátjuk Diaz-t, izomból lőjük le. Ezután már itt is tudunk menteni.

Shakedown (2000$): Tommy szeretné, ha a plázában lévő pár üzlet rendesebben fizetne neki, ezért egy kis büntetőkörútra indul. Feladatunk a megjelölt kirakatok bezúzása. Persze ez így túl könnyű lenne, ezért 5 percünk van az egészre (kábé másfél, amíg a helyszínre érünk), valamint a rendőrség igen keményen kezd minket üldözni, ezért legyünk gyorsak, hogy minél hamarabb tudjuk le az egészet.

Bar Brawl (4000$): Baj van az egyik kávézóval, mert nem akar fizetni, arra hivatkozva, hogy egy másik banda, valami biztonsági őrök is zargatják (bocs, de ezt nem hagyhattam benne: Elion) őket. Fogjuk a két verőlegényt, kocsikázzunk a helyszínre, majd szedjük le a két őrt. Ezután a góré előadja, hogy mi nyomja a szívét. Ezt már nem szabad annyiban hagyni, siessünk a biztonsági őrökhöz, és pofozzuk fel őket (a kocsit lőjük, ha az felrobban, a többi kifexik). Ám két csávó mocival meglépett, ezért ismét kocsikázás, és csapjuk el mind a két fazont.

Cop Land (1000$): Már megint egy engedetlen bolt, ám most annyi nehezítéssel, hogy a környéket a fakabátok lezárták. Öreg hiba! Szálljunk be egy kocsiba, várjuk meg míg Lance is beszáll, és menjünk a térképen jelölt garázshoz, ahol kezdjük el módszeresen lőni a jónépet. Ha már kettes szinten van a körözés, és jön pár zsaru, csaljuk be őket a garázsba. Miután átöltöztünk, a garázs mellett van egy rendőrautó, amibe szálljunk be. Menjünk a plázához, ott is a keménykedő bolthoz. A két katonát minél messzebbről szedjük le, majd élesítsük a bombát. A nagy bumm után kapunk 4 csillagot, és ha belegondolunk, hogy micsoda felhajtás van odakint, akkor hajjaj! Lehetőség szerint a parkoló felőli kijáraton távozzunk (emelet, É-Ny-i rész), és a parkolóból kössünk el egy szimpi járgányt. Jussunk el valahogy a festőműhelybe, majd onnan haza. Innentől a villa 5 rugót tejel naponta.

Death Row (0$): Ahogy belépünk a klubba, Kent elárulja, hogy Lance csapdába került. Mi más lehetne a feladatunk, szabadítsuk ki (VilitJ). Siessünk a helyszínre, ami a szeméttelep. A kapuban lévő őröket szedjük le (több módszer is van: ? lőjük szét a kocsit, a robbanásba úgyis beledöglik a többi, ?dolgozzuk meg a kocsinkat kalapáccsal, és a leamortizált kocsival hajtsunk a nép közé, de ha ég, akkor ugorjunk ki). Ezután a telepen lévő csávókat is szedjük le, de érdemes oldalt elszaladni Lance-hoz, és kiszabadítani, mert utána már ő is tud gyakni. Ha a telep tiszta, pattanjunk be a kukásautóba, és irány a kórház. Hogy ne unatkozzunk, kapunk egy pár rajongót, de a nagy kukásjárgány ellen semmi esélyükJ.

Love Juice (2000$): A rockbanda egy jót szeretne mulatni a koncert előtt, ezért minket kérnek meg, hogy kerítsünk hozzávalókat. A drogot sajnos nem adja ide a díler, ezért el kell tőle venni: csak üssük el a mociját, majd magát a dílert is. A csajért pedig egy kicsit sokat kell menni. Poén: a visszaúton csak másfél percünk van, úgyhogy kapaszkodjunk bele a gyorsító gombba, és hajrá.

Psycho Killer (4000$): Egy szép kis autós üldözés lesz! Először pattanjunk be a ház előtt parkoló limóba, és kavarjunk a megadott helyre. Itt láthatunk egy kis tömeget, és egy őrültet, aki lelő egy biztonsági embert, majd beszáll egy kocsiba. Innen indul a banzáj, üldözzük, és lőjük izomból. Vigyázzunk, mert a fegyóbolt környékén egy kukásautó vág be elénk, szépeket lehet borulni, ha figyelmetlenek vagyunk.

Publicity Tour (8000$): Ez is ismerős lesz: a GTA1-ből, és a Féktelenül c. filmből emlékezhetünk olyanra, hogy: „ha túl lassan mégy, akkor tűzijáték lesz”. Szal próbáljunk meg padlógázzal menni mindenhol, és ha esetleg karambolozunk, akkor is gyorsan továbbmenni. Amúgy a bandatagok hatástalanítják a bombát.

Alloy Wheels of Steel (1000$): Ahhoz, hogy a szelíd motorosoknak melózunk, meg kell először mutatni, hogy pengék vagyunk motorból. Kerítsünk egy Angelt, vagy egy Freewayt, és álljunk meg a kezdőkörben. Feladatunk egyszerű, le kell győzni a három keményfiút. A „pálya” amúgy rövid, másfél perc alatt letudható.

Messing With The Men (2000$): Most egy kis káoszt kell csinálni a városban. Hozzávalók: full armor és élet, egy jó adag M4-es, sok-sok járókelő, és egy kis rendőrség. Elkészítés: fogjuk az M4-est, és kezdjük el lőni a járókelőket, majd a rendőröket is. Az igazi buli a rendőrség, pláne ha már helikopter is van, 15 mp alatt megtelik a csík, ha a helikoptert lőjükJ

Hog Tied (4000$): Valamelyik barom megfújta Baker mociját! Ezt nem hagyhatjuk annyiban, szerezzük vissza! Sajnos olyan helyen van, ahova csak repülve tudunk bejutni, de sebaj, mi tudunk olyat is, igaz? Lopjunk egy gyorsasági motort és menjünk a fegyóbolthoz, ahol látunk egy szép nagy lépcsőt. Na erről fogunk mi repülni! Csak jól neki kell futni. Ha átértünk szembe a tetőre, menjünk le a hátsóudvarba, lőjünk le mindenkit, majd fogjuk meg a motort, és vigyük haza.

Stunt Boat Challenge (1000$): A kubai amigonak meg kell mutatni, hogy tudunk motorcsónakázni (mint a nőkJ). Feladatunk egyszerű, a csónakkal evezzünk át az összes ellenőrzőponton.

Cannon Fodder (2000$): Először is kell egy négyajtós verda, vagy egy furgon. Ha ez megvan, akkor menjünk a térképen jelölt ponthoz, ahol beszáll pár kubai keménycsávó. Innen a haitiak területére (térképen jelölt pont) kell vezetni. Itt szedjünk szét minden haitit (a tetőn van egy rohadt kemper, de neki se kegyelmezzünk), majd a kitakarított vidékről kössük el a jelölt teherautót (Vigyázat! Ehhez is kapunk két csillagot), és ezzel kavarjunk vissza a kávézóhoz.

Naval Engagement (4000$) Kavarjunk Vice Port-ba, ahol ismét találkozunk Rico-val, ő fog elfuvarozni a célponthoz (Starfish Island-re), ahol szedjünk szét a hazai védelmet, majd vegyük fel a táskákat. Sajna Rico-t már nem kérhetjük meg, hogy vigyen vissza, ezért kössünk el egy kocsit (tetszés és ízlés szerint), és húzzunk vissza a táskákkal a főnökhöz. Szükség esetén akár még egy festőműhelyrunt is bevállalhatunk.

Trojan Voodoo (10000$) Mint azt a címből sejteni lehet, most egy picit át fogjuk verni (detto: Elion) a haitiakat. Ehhez kellenek: full élet és páncél, és egy Vodoo. Ha ezek megvannak, menjünk a spanokért, majd a találkahelyre, ahol találkozunk még három „falóval”. Ezután kövessük őket, és a már jól ismert raktárnál ismét szedjünk le mindenkit. Ha kész, bent élesítsük a három bombát, majd tűzzünk el a francba: azaz tűznénk, de a kapu zárva van, ezért bé terv: a kapunál forduljunk jobbra, majd ismét jobbra, és a lépcsőn fel a tetőre: itt már biztonságban vagyunk.

Juju Scramble (1000$): Már megint egy táskagyűjtögetős móka, ám most már bedurvultak a készítők! Először menjünk a szeméttelep mellé: attól eggyel visszább balra, majd ismét balra, ahol parkoljunk le a kocsival. Ezután menjünk a tetőre, és vegyük fel a cuccot. Meglepi: két SWAT-os arc jelenik meg! Minket ez ne érdekeljen, inkább ugorjunk le a kocsihoz, és szedjük fel a másik két táskát. TIPP: ne törődjünk a zsarukkal, és a kommandósokkal, és váltsunk kocsit gyakran, mert tuti szétkapják.

Bombs Away! (2000$): A Demolition Man-hez hasonló távirányítós móka. Nehezítés: ezúttal mozgó célpontok ellen. Könnyítés1: nincs időlimit. Könnyítés2: van 3 darab repcsink.

Dirty Lickin's (5000$): Azt csiripelik a madarak, hogy egy jó kis tömegbunyó készülődik a két rivális galeri között. Mi ebben annyit segíthetünk, hogy egy tuti helyről távcsöves puskával leszedjük a kubaiakat. Nosza, menjünk a közeli tetőre (ofkóz a lépcsőn), és kezdjük el lőni a nem lilákat. TIPP: a lépcső alatt vegyük fel a kapszulát, és így, belazítva bulettime-ra lőjük a népet. Ha az összes kubai fexik, akkor jön még pár, és megint pár…

No Escape? (1000$): A klubban megbeszélünk egy jó kis tervet: raboljunk bankot! Persze alkalmas ember híján ez még nehéz, de mi szépen összeszedjük az arcokat. Első állomásunk a közeli őrsre vezet, ahol az egyik tagnak biztosítanak napi háromszori étkezéstJ. Váltsunk ökölre, mielőtt bemegyünk az épületbe, így megkímélhetjük magunkat egy kis bosszúságtól. Először forduljunk balra, ahol az öltözőben öltözzünk át, majd a nem túl divatos ruciban menjünk fel az emeletre, ahol vegyük fel a kártyát. Ezután menjünk le az alagsorba, és szabadítsuk ki a spanunkat. Sajnos ekkor kapunk négy csinos csillagot, ezért el kell ugorni a festőműhelybe, majd innen haza kell vinni Jones-t.

The Shootist (2000$): A zsír melóhoz kéne egy fegyverszakértő, ezért el kell menni, a downtown-i fegyverboltba, ahol találkozunk Phil Casidi-vel (He-he! Még megvan mindkét keze [bár már nem sokáig]), aki csak akkor segít nekünk, ha megmutatjuk neki a lövésztudományunkat. A gyakorlótéren legalább 60 pontot kell elérnünk, ezután akár meg is kérhetnénk Phil kezét, akkor is igent mondanaJ.

The Driver (3000$): Már csak egy sofőr kell, és kész a banda. Már ki is van nézve a tag, csak az a gond, hogy ő sem akar kezdőkkel dolgozni, ezért le kell győznünk egy utcai ótóversenyben. Két gond van: egyeske: Sentinellel megyünk egy Turbo ellen; ketteske: kapunk két csillagot, az imént említett ótóverseny miatt, mert nem vagyunk valami legálisak. Megoldás: próbáljuk meg kilökni Hilary-t, és sz.rjunk (na ez maradhat: Elion) a zsarukra.

The Job (50000$): Miután kész a csapat, kezdhetjük a bizniszt: menjünk a bankhoz, majd keressük meg a széfet (a pincében van, a lift vezet oda), ám kéne a belépőkód, amit mi nem tudunk. Teendő: kerítsük elő az igazgatót, aki az elsőn figyel egy íróasztal mögül. Ha levittük, nézzünk át a bejárathoz, hogy mizújs van. Hamarosan kapunk egy szép üzit, hogy a SWAT-osok körülvették a bankot, és látunk pár kommandóst, akit meg szeretnék mutatni nekünk az ólom jó hatását. Előzzük meg őket, és húzzunk ki a bankból, ahol egy sofőrrel kevesebb lesz, és mi vesszük át a helyét. Húzzunk a festőműhelybe, majd kocsikázzunk a megadott helyre. Innentől a klub is kirak 10 rugót a lábtörlőre naponta.

Gun Runner (2000$): A GTA3-mas veteránnak először fegyót kell lopni, méghozzá a mexikóiaktól. Két konvoj rohangál a városban, ezeket kell megsemmisíteni, majd a fegyójukat eltenni. A gáz csak az, hogy: egy: visszalőnek; kettő: ha az első csapat megvan, akkor robogós arcok jönnek, elég komoly puskákkal, szóval ajánlott jó gyorsan elvégezni a melót. Könnyítés: Phil-től kapunk egy detonátort a gránáthoz, és így már sokkal könnyebb a meló.

Boomshine Saigon (4000$): Phil be szeretné mutatni az új tűzijátékát, ezért elhív magához Sajna túlzásba vitte a szilveszteri fílinget, ugyanis olyan részeg, hogy magára robbantotta a bombáját, és ettől a keze lerepült (He-he!) Nincs más teendő: a Patriottal vigyük kórházba. Nehezítés: valami miatt Tommy is úgy vezet, mint aki be van nyomva, ezért egy picit komplikált eljutni a kórházba, pláne, hogy ott meg kitalálja a barom, hogy inkább máshova vigyük. Legyünk haverok, és engedelmeskedjünk neki. Ha kész a küldi, akkor mehetünk Phil telepére fegyót venni, még hozzá nem is akár milyet, a game legpengébb cuccai: minigun, gépágyú…

Distribution (15$/eladás): Ha fagyis bácsik szeretnénk lenni, akkor előbb kössünk el egy fagyiskocsit, kapcsoljuk be a zenét (Shift), és parkoljunk le valahol. Ha minden jól megy, akkor pár arc elkezd a kocsi felé sétálni, és vesznek tőlünk anyagot. Sajnos egy idő után pár fakabát is jön, de ők nem az új csokis-málnás akciós jégkrémet kérikJ Viccet félretéve ilyenkor húzzunk el gyorsan. A sikeres küldihez 50 üzletet kell zsinórban lezavarni, de a napi 3000 dolcsiért megéri hajtani.

V.I.P. (1000$): Az új taxis cégünk első feladata baromi egyszerű(en indul): egy arcot kell felvenni, és elszállítani. Persze elég kevés időnk van, úgyhogy érdemes sietni a helyszínre: Starfish Island-re. Amint a csávó beszállna, egy másik taxi parkol be elénk a konkurens cégtől, és szépen elszedi az utasunkat. Nincs más teendő: szerezzük vissza az embert. Ezt úgy tudjuk előidézni, hogy állandóan nekimegyünk a másik taxinak, és szépen leamortizáljuk azt. Az utas ezt egy idő után megunja, és átszáll hozzánk, így szerepcsere: most a másik taxi lökdös minket. Most már csak ki kell az utast vinni a reptérre.

Friendly Rivalry (2000$): Mint a cím is utal rá, ismét nagy szerepe lesz a konkurenciának. Mivel nem megy jól a bolt mostanság, meg kell ritkítani a másik taxis cég gépparkját. A módszer szabadon választott: érdemes kocsiból lőni őket, vagy géppuskával kiszedni a sofőrt az ablakon, és utána autót szerelni.

Cabmegeddon (5000$): Végső leszámolás a riválisokkal! Ahogy felvettük a küldit, a rádión kapunk egy üzit, hogy Mercedes vár minket a kikötőben. Amint odaértünk, látjuk, hogy Merci sehol, csak hat darab konkurens verda szeretne minket eltiporni (többet kellett volna szétkapni az előbbJ). Egy percig kell életben maradnunk, majd ha megérkezik a főnök, akkor vele kell végezni. Ezután a taxi vállalat is fizet napi 5 rugót.

I'm Hot Tonight! (0$): A legdurvább küldi a játékban! Először menjünk a klubba, és ott is az egyik hátsó szobába, ahol kezdjünk el peep-show-t nézni. Ezt egészen 10 percig kell folyamatosan csinálni. A 10 perc a valóságban mérendő, a játékban ez 10 óra. Tipp: mialatt Tommy bennt ül, mi kimehetünk elszívni egy cigit, nem fog sehova sem menni, és így kevésbé unalmas a feladat. Napi 4 rugóért ennyit szívni…

Checkpoint Charlie (5000$): Feladatunk hasonló a stuntboat challenge-hez, evezzünk át az ellenőrzőpontokon. Ha megvagyunk, akkor a csónakház is fizet napi 2 ezret.

Spilling The Beans (2000$): Először a Malibu Klubba kell menni, ami nem nehéz, hisz vár ránk egy taxi. A klubban Kentől megtudjuk, hogy a keresett infó, a nyomtatásról, a Triad banda tulajdona. Hát vegyük el tőlük… Húzzunk a kikötőbe, vigyünk egy zsák fegyót, takarítsuk ki a hajót, majd hátul, a lépcsők tetején kerítsük elő a kínait. Ha megkaptuk az infót, siessünk a közeli festőműhelybe, mert kaptunk csillagokat is, úgy ajándékként. Ha leráztuk a fakabátokat, akkor már nyugodtan visszakocsikázhatunk a nyomdába.

Hit the courier (5000$): Na végre egy jó kis Doom-os küldi: Siessünk izomból a helyszínre, a boatyard-unk mellé, és lőjünk le mindenkit, aki mozog, majd a táskával dzsaljunk vissza a nyomdába. Ezután kapunk napi 8 ezrest a nyomdától.

Cap The Collector (30000$): Az uccsó nyomdás küldi: a maffia mostanában rászokott a könnyű pénzszerzésre, vagyis arra, hogy tőlünk bórják a zsét. Ezt fogjuk most megszüntetni. Ez egyszerű, menjünk mindig a megadott helyre (autószalon, kikötő és Malibu Klub – nemtom milyen sorrendben), és szedjük szét a motoros tagokat. Gondolat: szerintem ennek a négy (ez a három + nyomda) épületnek kell meglenni ahhoz, hogy az uccsó küldit beadja. Nem tudom biztosan, mert nekem az összes megvoltJ, de lehet…

Autógyűjtögetés (1000$/verda): Ezt a küldit az autószalon pincéjében „vehetjük fel”. Bár nincs konkrét intro, meg ilyenek, sőt, még nem is kell folyamatosan csinálni, de azért leírom: a GTA3-bóljól ismert feladatról van szó, ám itt könnyítettek ezen (is). A falon lévő listákat kell teljesíteni, ám már az első után megjelenik a pénz a lábtörlőn. Hogy pontosan mennyi, az passz, de ha az összest összeszedjük, akkor mindig nő, és a végére 9 rugó lesz.

Keep yur friends close (30000$+dicsőség): Hát ja, uccsó küldi. Mint már mondottam volt, van pár épület, aminek meg kell lennie ahhoz, hogy beadja ezt a feladatot a játék. Amúgy Sonny megunta, hogy kevés zsét adunk neki, ezért jön, hogy elvegye, ami az övé. Mi ezt ugye nem hagyjuk, ezért fogjuk meg a minigun-unkat (ugye van ilyen???), és kezdjük el lőni az alkalmatlankodó vendégeket. Ha kimegyünk a szobából, láthatunk egy kis meglepit, Lance haver megérkezett, ám ő is a másik oldalon áll. Jussa ezért halál, menjünk fel a tetőre, és szedjük szét. Miután visszasétáltunk a széfhez, láthatjuk a keresztapát, két spanjával. Nekik is adjunk ólmot, majd nézzük végig a videót. TIPP: ha kevés az életünk, szaladjunk le a pincébe, ahol van egy meglepi…

Recruitment Drive (1000$): Ismét egy lájtos meló: két csajt (Candy Suxx, és Mercedes) kell a stúdióba vinni, mert ugye egy filmhez kellenek színészek is (általában). Candy-ért menjünk Downtown-ba, ahol beszélgessünk vele, majd a pár rajongót kocsistól tüntessük el. Ezután már csak a pizzériába kell elugrani Merciért, és már mehetünk is vissza a stúdióba.

Dildo Dodo (2000$): Ismét egy régi ismerős: Dodo. Most a segítségével kell népszerűsíteni a leendő filmünket. Szálljunk hát be a madárba a mólónál, és repüljünk keresztül az összes ponton. Vigyázat! A benzin (lehet, hogy kerozin) véges!

Martha's Mug Shot (4000$): Ebben a misszióban kompromittáló képeket kell készítenünk a leendő miniszter jelöltről, aki a jövő Amerikáját pornófilmek nélkül képzeli el. Segítőtársnak kapunk egy fényképezőgépet. Szálljunk be a stúdió területén lévő helikopterbe, majd kövessük Candyt. Megérkezik egy limuzin, melybe beszáll. Kövessük, ha elértek a miniszterelnök házához, láthatjuk, hogy felmegy a tetőn lévő medencéhez majd Alex Shrubal, párbeszédbe fog. Feladatunk keressünk egy tuti helyet (tetőt), ahonnan rálátunk Candyre, ha ez megvan készítsünk pár fotót, a beszélgetésről. A meló után kapunk 4 csillagot, ezért a szokásosnál kicsit jobban siessünk haza…

G-Spotlight (8000$): Tommynak megint "tuti" ötlete támad film népszerűsítésére... A misszióhoz szükségünk van egy gyorsasági motorra, ezzel fogunk majd tetőröl-tetöre ugrálgatni. Nehézség1: 14 perc van a melóra: ha hajnalig nem végzünk, akkor restart. Nehézség2: mocival kell végigugrálni fél Downtown-on… Ha elszántuk magunkat, akkor gó a jelölt irodaházba, ott is a legfelső szintre, majd ugrassunk át a szemközti épületre, onnantól már lehet tudni merre menjünk :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

GTA Vice City Gameplay - HUN

(szabi, 2015.06.16 13:01)

szia, a motros versenyzési küldetés egy nagy fos!

Re: GTA Vice City Gameplay - HUN

(szanyi szabolcs, 2015.06.16 13:05)

na,
ok?

GTA Vice City Gameplay - HUN

(szabi, 2015.06.16 13:03)

majd irjatok na sziasztok!